Πέμπτος στην Α2 πόλο ο ΟΦΗ, έχασε στην Πάτρα

Σπορ
Πέμπτος στην Α2 πόλο ο ΟΦΗ, έχασε στην Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε την είσοδο του στα play off…

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 πόλο, η ομάδα του ΟΦΗ. Ηττήθηκε με 10-9 στην Πάτρα από τη ΝΕ Πατρών και τερμάτισε την 5η θέση, που εξασφαλίζει στον ΟΦΗ την παραμονή στην κατηγορία, όχι όμως και την είσοδο στα play off.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι ο ΟΦΗ παραμένει μια σταθερή δύναμη στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ πήγε στην Πάτρα για τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες για την τελική τετράδα, ωστόσο η κούραση έπαιξε μεγάλο ρόλο για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, η οποία πέταξε στις 6:00 το πρωί από το Ηράκλειο για Πειραιά και από εκεί οδικώς για την Πάτρα, για την αναμέτρηση.

"Θέλαμε τη νίκη για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας, για την τετράδα, αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση. Η ομάδα τερματίζει στην 5η θέση, ίσως θέλαμε κάτι περισσότερο, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή χρονιά" ανέφερε στο ofierasitechnis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 2-2, 3-2.

OΦΗ (Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Παντερής, Κώστογλου 1, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης 3, Λουλακάκης, Ζουράρης, Καπής, Κλήμος, Αρώνης, Πετρόχειλος 4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News