Η μεγάλη επιτυχία του Run Greece και η… παραφωνία με Αυγενάκη

Σπορ
Η μεγάλη επιτυχία του Run Greece και η… παραφωνία με Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Run Greece αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά τον αγώνα γιορτή για τον αθλητισμό του Ηρακλείου, το αθλητικό-πολιτισμικό γεγονός που έβγαλε στους δρόμους χιλιάδες συμπολίτες μας για να τρέξουν και να το χαρούν με την καρδιά τους.

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα ενώ συμμετείχαν διακριτικά, απολαμβάνοντας το θεσμό, άνθρωποι της πολιτικής και της κοινωνίας, ξεχωρίζοντας η παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, που με ένα μεγάλο τιμ συνεργατών και φίλων του έδωσε το παρών.

H Σοφία Σακοράφα με την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γωγώ Μηλάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης με συνεργάτες και φίλους του στο Run Greece

Ωστόσο η τρανταχτή παραφωνία ήταν (για άλλη μια φορά) αυτή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που επιβεβαιώνει ότι είναι ένας άνθρωπος που… ούτε ντρέπεται, ούτε έχει το στοιχειώδη σεβασμό.

Έβαλε το μπλουζάκι του και τα αθλητικά του και άρχισε να φωτογραφίζεται με όλους… ενώ όταν του το επέτρεπε το φωτογραφικό διάλλειμα, έκανε πως έτρεχε, έτσι για να δείξει ότι συμμετέχει κι αυτός.

Και μιλάμε για έναν τύπο που πήγε πριν λίγο διάστημα με την διοργάνωση δρομικού γεγονότος στον Καρτερό, με σκοπό την προσωπική του προβολή, πήγε να «καπελώσει» το μοναδικό και εντυπωσιακό Run Greece του Ηρακλείου.

Kι αφού έκανε μια… τρύπα στο νερό, πήγε τώρα να καπηλευτεί το Run Greece για το προεκλογικό του συμφέρον…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News