Κανόε Καγιάκ: Ξεκίνημα στα πανελλήνια πρωταθλήματα για τον ΝΟ Χανίων

Σπορ
Κανόε Καγιάκ: Ξεκίνημα στα πανελλήνια πρωταθλήματα για τον ΝΟ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη συμμετοχή του στο πρώτο από τα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα λάβει μέρος στο επόμενο διάστημα, αυτό των μεγάλων αποστάσεων, γνωστοποιεί ο ΝΟ Χανίων.

στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ: «Ξεκινούν οι μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο κανόε καγιάκ, καθώς την Κυριακή 2 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων όλων των κατηγοριών με τους αγώνες να φιλοξενούνται στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού.

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη θα πάρει μέρος με 20 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, επιδιώκοντας να φέρουν για άλλη μια φορά όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Ναυτικό Ομιλο.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Α., Διακάκης Ν., Μοστιτσόγλου Οδ., Μοστιτσόγλου Κ., Κονταξάκης Ν., Νάκης Ν., Ξυρουχάκης Μ., Ηλιάκης Γ., Κακαβελάκης Κ., Κακαβελάκης Δ., Καζάκος Μ., Παπαδάκης Ν., Αλεξανδράκη Ευτ., Κισσαμιτάκη Αικ., Κουκλινού Μ., Κουκλινού Σ., Λαβράνου Α., Βομβολάκη Σ., Καστανάκη Α. και Ζαμπετάκη Μ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και οι κ.κ. Κακαβελακης Γεώργιος και Νάκης Γεώργιος.

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ είναι ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES, καθώς και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News