Επιτυχημένοι οι αγώνες Cheerleading στα «Αοράκια»

Σπορ
Επιτυχημένοι οι αγώνες Cheerleading στα «Αοράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακρίσεις για το Σύλλογο «Νίκος Καζαντζάκης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια» οι αθλητικές διοργανώσεις του ΚυπέλλουΕλλάδας Cheerleading 2023 και οι Προκριματικοί αγώνες καθώς και του Cheer Open Creta Cup2023 & European Cheer League. Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με πολλές συμμετοχές αποστολών τόσο από την υπόλοιπη Ελλάδα όσο και αθλητικώναποστολών από διαφορετικές χώρες. Η Ελληνική Ομοσπονδία Τσιρλίντιγκ ΕΟΤ-ΑΟΧ σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου συντέλεσαν στην απόλυτη επιτυχία αυτού του αθλητικού γεγονότος.

Ο Σύλλογος Γ.Σ.Η. ‘’Ο Νίκος Καζαντζάκης» με την αγωνιστική ομάδα των αθλητριών του κατάφερε και πέτυχε την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση της κατάκτησης του Χρυσού Κυπέλλου Ελλάδος στην κατηγορία Junior Team Cheer Pom.

Ακόμα μία διάκριση στην διοργάνωση Cheer Open Creta Cup ήταν η κατάκτηση του Χρυσού Κυπέλλου στην κατηγορία Junior Team Cheer Pom και την διάκριση του Χάλκινου στην κατηγορία Primary Team Cheer Pom.

Η μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση κατάφερε να επιτύχει μια σπουδαία γειτνίαση αθλητών, από διαφορετικές γωνιές του κόσμου και να προάγει τον αθλητισμό και το πνεύμα του ‘’Νους υγιής εν σώματι υγιεί’’.

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος «ευχαριστεί την προπονήτρια του Μελαμπιανάκη Στέλλα για τους καρπούς της προσπάθειας της, με την αγάπη της για αυτό που κάνει, φέρνοντας αυτές τις διακρίσεις στο Σύλλογο μας καθώς και την Αθητάκη Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια της.

Να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες μας για τις διακρίσεις που έλαβαν και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να παλεύουν με το ίδιο σθένος για την επίτευξη τον στόχων τους,να κατακτούν τα όνειρα τους!Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του χωροχρόνου των δημοτικών εγκαταστάσεων στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου εκεί λαμβάνει χώρα η προετοιμασία και προσπάθεια για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος που κατάφεραν οι αθλήτριες μας και πέτυχαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News