Πανό των οπαδών της Γαλατά Σαράι στο παιχνίδι πόλο με Απόλλωνα Σμύρνης: "Ευχαριστώ πολύ φίλοι..."

Σπορ
Πανό των οπαδών της Γαλατά Σαράι στο παιχνίδι πόλο με Απόλλωνα Σμύρνης: "Ευχαριστώ πολύ φίλοι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικές στιγμές που μπορεί να τις προσφέρει μόνο ο αθλητισμός, αλλά και ο απλός λαός εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

H σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει: «Ευχαριστούμε πολύ φίλοι»! Το συγκινητικό πανό που σήκωσαν λίγο πριν την έναρξη του 2ου Προημιτελικού του Challenger Cup στο κολυμβητήριο «Engin Bora Waterpolo Pool» της Κωνταντινούπολης οι φίλαθλοι της Γαλατασαράι και το οποίο απεικόνιζε ένα παιδάκι από την Τουρκία στην αγκαλιά ενός Έλληνα διασώστη.
Το ευχαριστώ που έχει ως παραλήπτες τόσο τους άνδρες των ΕΜΑΚ που βρέθηκαν στην Τουρκία από την πρώτη στιγμή των φονικών σεισμών, που, δυστυχώς, κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό! Εξάλλου δεν μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα πάρα πολλά είναι εκείνα που μας συνδέουν!
Μια κίνηση πολύ όμορφη, πολύ συγκινητική. Ως Απόλλων Σμύρνης ανταποδίδουμε το «ευχαριστώ» και εκφράζουμε για ακόμη μία φορά τη βαθιά μας οδύνη για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News