Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης για μαθητές-τριες Δημοτικών

Σπορ
Ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης για μαθητές-τριες Δημοτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα περάσουν από το κολυμβητήριο του Λίντο περισσότερα από 1500 παιδιά…

Μετά από δύο χρόνια, ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα κολύμβησης για μαθητές της Γ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Ηρακλείου. Όπως γίνεται γνωστό από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ ο συνολικός αριθμός των μαθητώντριών που θα περάσουν από την πισίνα τους επόμενους μήνες ξεπερνά τους 1.500.

«Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε με την ενεργειακή κρίση, το ΕΑΚΗ είναι η μοναδική πισίνα στην πόλη που χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε αποδεκτό το αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την φιλοξενία των μαθητών.

Κατά την διάρκεια του σημερινού μαθήματος, ο Πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός και το μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Αλεφαντινός συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Κώστα Σακαράκη καλωσόρισαν τα παιδιά στην εγκατάσταση κάνοντας τους δώρο καπέλα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ορισμένους από το Υπουργείο Παιδείας : κ. Ιωάννα Σαρηγεωργίου ,κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Απόστολο Αλεξόπουλο και κ. Νίκο Παπαδημητρίου με Υπεύθυνο Συντονιστή τον κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες στιγμές χαράς που προσφέρουν στα παιδιά».

Τέλος στη διάθεση των αθλητών-τριών τέθηκε από σήμερα και η μεγάλη πισίνα μετά την χθεσινή αναστολή λειτουργίας της, για την ολοκλήρωση των εργασιών στο μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου! 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News