Επιτυχημένο το καμπ αξιολόγησης Παίδων του Ηρακλείου

Σπορ
Επιτυχημένο το καμπ αξιολόγησης Παίδων του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς…

Παρουσία 25 αθλητών (γεν. 2008 - 2009) από τα πέντε σωματεία της Κρήτης που καλλιεργούν το άθλημα της υδατοσφαίρισης έγινε το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου στο κλυμβητήριο Ηρακλείου το 3ο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15), παρουσία των Ομοσπονδιακών Τεχνικών.

«Μετά τα παιδιά της Βορείου Ελλάδας και των Αθηνών, είδαμε και τα παιδιά της Κρήτης. Ελπίζω να ενισχύσαμε το κίνητρο για προπόνηση και εξέλιξη», τόνισε στη σελίδα της ΚΟΕ ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Φώντας Λεμπέσης ενώ ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος δήλωσε: «Στο καμπ παρουσιάστηκε η εικόνα και η δυναμική των παιδιών της Κρήτης στην κατηγορία αυτή, η οποία καταγράφηκε τόσο στα προπονητικά “διπλά” όσο και στις μετρήσεις. Παράλληλα, με βάση τα περσινά δεδομένα, μας επιτρέπεται πια, να κάνουμε ασφαλέστερες συγκρίσεις και αξιολογήσεις τόσο για τα ίδια παιδιά όσο και για νέα».

Υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα με το καμπ οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Θοδωρής Βλάχος και Ηλίας Μαχαίρας συναντήθηκαν με τους σωματειακούς προπονητές στα Χανιά και στο Ηράκλειο, με την προσέλευση των προπονητών της Κρήτης να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι αθλητές που κλήθηκαν και συμμετείχαν στο 3ο καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15) ήταν οι:

*Γιώργος Βολτυράκης, Χαράλαμπος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Γεωρβασάκης, Σταύρος Ζουζούνης, Οδυσσέας Κοκολάκης, Στέλιος Μπιτζανάκης, Κώστας Μπουζάκης, Μανώλης Χατζάκης, Σταύρος Ριζονάκης (ΝΟ Χανίων)

* Γιώργος Αγγελάκης, Νίκος Γαλιφιανάκης, Γιώργος Διακάκης, Βαγγέλης Κριθινάκης, Μανώλης Μπουμπάκης (ΑΑ Ηρακλείου)

* Γιώργος Νικολακόπουλος, Γιώργος Φιρφιρής (ΝΟ Αγίου Νικολάου)

* Χρήστος Μανουσέλης, Νίκος Παπαδάκης, Σταύρος Σπανδάγος (ΝΟ Ρεθύμνου)

*Μιχάλης Βάλσαμος, Ανδρέας Γρύλος, Γιώργος Καλλέργης, Ορέστης Λασηθιωτάκης, Απόστολος Πολίτης, Φίλιππος Ρομπογιαννάκης (ΟΦΗ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News