Συγκλονίζει ο Καραλής για την μάχη του με την κατάθλιψη!

Σπορ
Συγκλονίζει ο Καραλής για την μάχη του με την κατάθλιψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πέρα από τον τραυματισμό του ο οποίος ήταν γνωστός και τον άφησε εκτός από το Παγκόσμιο κλειστού στίβου ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ, αναφέρθηκε στα ψυχολογικά θέματα που είχε.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι έπαθε κατάθλιψη και κρίση πανικού, ενώ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει εδώ τη χρονιά του για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Μετά από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά περιστατικών τα οποία κατάφεραν να μειώσουν πλήρως το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα κρίση πανικού που με έκανε να βυθίσω στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο "κακός" Μανόλο κυριάρχησε και ανέλαβε.

Αναγκάστηκα να συνεχίσω τη σεζόν και να προσπαθώ να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και ακινητοποιημένος. Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ.

Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα για να πάρω πίσω το χαμόγελό μου"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News