Στίβος: Mε άρωμα Κρήτης η Εθνική στο Πανευρωπαϊκό

Σπορ
Στίβος: Mε άρωμα Κρήτης η Εθνική στο Πανευρωπαϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλείου, Αναστασάκης και Φραντζεσκάκης ταξιδεύουν στο Μόναχο

Με 28 σίγουρους στα ατομικά αγωνίσματα και με ερωτηματικά στα πρόσωπα των τριών σκυταλοδρομιών, αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου (15-21/8) που θα διεξαχθεί στο Μόναχο.

Οι 28 των ατομικών είναι γνωστοί εδώ και λίγες ημέρες καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι αύριο ούτε με προσκλήσεις, ενώ το άρωμα Κρήτης είναι έντονο.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα δώσει το παρών σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα της, όπως και οι δύο Χανιώτες σφυροβόλοι, Φραντζεσκάκης και Αναστασάκης, που πρόσφατα είχαν αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Στίβου στο Όρεγκο τον ΗΠΑ.

Η ηρακλειώτισσα σπρίντερ πέρα από τα 400μ. θα αγωνιστεί και στη σκυτάλη 4Χ400μ.

Οι θέσεις έκλεισαν και με καταληκτική ημερομηνία αύριο θα δηλωθούν οι αποστολές όλων των κρατών στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η Ελλάδα θα έχει ομάδες στις σκυτάλες των 4Χ100μ. Ανδρών και γυναικών, όπως και στην 4Χ400μ. γυναικών.

Στα 4Χ100μ. δεδομένη πρέπει να θεωρηθεί η παρουσία των Τριβυζά, Νυφαντόπουλου, Ζήκου, ενώ επικρατέστερος για 4ος είναι ο Βροντινός μαζί με τον Γκαραγκάνη.

Στις γυναίκες οι Σπανουδάκη, Εμμανουηλίδου, Αναστασίου και πιθανότατα η Πεσιρίδου θα είναι η 4αδα, ενώ στα 4Χ400μ. οι Βασιλείου, Μουρτά και Φέρρα, θα πλαισιωθούν είτε από την Ζυγόρη, είτε από την Πολίτη ή την Κιάδα.

Οι 28 σίγουροι για το Μόναχο

Τριβυζάς (200μ.), Μέρλος (ύψος), Καραλής (επί κοντώ), Τεντόγλου (μήκος), Τσιάμης, Πανταζής, Ανδρικόπουλος (τριπλούν), Φραντζεσκάκης, Αναστασάκης (σφύρα), Παπαμιχαήλ (βάδην).

Σπανουδάκη (100μ.), Αναστασίου (200μ.), Βασιλείου (400μ.), Καραγιάννη, Πεσιρίδου (100μ. εμπ.), Γναφάκη (400μ. εμπ.), Γκούσιν (ύψος), Στεφανίδη, Πόλακ (επί κοντώ), Χαϊτίδου (μήκος), Καρύδη (τριπλούν), Αναγνωστοπούλου (δισκοβολία), Σκαρβέλη (σφυροβολία), Τζένγκο (ακοντισμός), Ντρισμπιώτη, Παπαδοπούλου, Φιλτισάκου, Κουρκουτσάκη (βάδην).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News