Το γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ... έκανε γιορτές και στην ΚΡΗΤΗ TV: Με συνταγή Προύφα και στόχο το υψηλότερο επίπεδο...

Σπορ
Το γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ... έκανε γιορτές και στην ΚΡΗΤΗ TV: Με συνταγή Προύφα και στόχο το υψηλότερο επίπεδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός και η Ροδάνθη Μαριάτου μίλησαν για το "σήμερα", το "αύριο" αλλά και για beach volley...

Όταν το καλοκαίρι ο ΟΦΗ έκανε μεταγραφή τον coach Προύφα για τη γυναικεία ομάδα και τα τμήματα των κοριτσιών όλα έδειχναν πως η σελίδα γύριζε και οι στόχοι θα ήταν υψηλοί! Και πράγματι! Και με όσα είπε χθες ο Νίκος Προύφας μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV,  η φετινή χρονιά ουσιαστικά θα είναι μόνο η αρχή...

"Είμαστε ψηλά σε επίπεδο Κρήτης στις γυναίκες αλλά και στα μικρότερα τμήματα, νεανίδων, κορασίδων, παίρνουμε μέχρι τώρα αυτό που θέλουμε! Ωστόσο οι στόχοι είναι ακόμα πιο υψηλοί! Θέλουμε τα επόμενα χρόνια να φέρουμε τη γυναικεία ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία και με πολλά κορίτσια από την Κρήτη! Φέτος έχουμε μόνο Κρητικοπούλες", σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός...

* Από την πλευρά της η αθλήτρια Ροδάνθη Μαριάτου πρόσθεσε: "Γνωριζόμαστε μεταξύ μας με τα κορίτσια και έχουμε χημεία! Παρουσία Προύφα πάμε όλο και πιο ψηλά..."

* Το βιογραφικό του Νίκου Προύφα: Ο Νίκος Προύφας γεννήθηκε στα Τρίκαλα, στις 15-9-1974.

Εχει εργαστεί ως προπονητής στις ακαδημίες βόλει του Αρη, αλλά και στην ομάδα της ΓΕΗ τα τελευταία 7 χρόνια, που βρίσκεται στην Κρήτη.

Με την γυναικεία ομάδα της ΓΕΗ πανηγύρισε την άνοδος στην Α2 κατηγορία, ενώ πανηγύρισε αρκετούς Παγκρήτιους τίτλους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Παράλληλα, έχει να επιδείξει ως προπονητής αρκετές επιτυχίες στο Beach Volley.

Σαν αθλητής αγωνίστηκε στις ομάδες του ΑΣ Νεμέας, Ασκληπιός Τρικάλων, ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου στην θέση του πασαδόρου...

Αξίζει να σημειωθεί τι είχαν πει Ζλατιλίδης και Γεωργοπούλου πριν ξεκινήσει η σεζόν που διανύουμε...

*Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για την συνεργασία με τον κ. Προύφα, ότι «ωρίμασαν οι συνθήκες και πρέπει σιγά-σιγά ο οργανισμός του βόλει του ΟΦΗ, να προσπαθήσει να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα. Και σε επίπεδο ακαδημιών και σε επίπεδο γυναικείου βόλεϊ. Θα προσπαθήσουμε, όπως κάναμε και στο ανδρικό, να δημιουργήσουμε κάτι ανάλογο και στη γυναικεία ομάδα. Φέραμε στην ομάδα μας τον κύριο Προύφα. Αξιολογήσαμε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να δεχθεί τέτοιους ανθρώπους, για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Αντωνία Γεωργοπούλου, έφορος στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, ανέφερε: Θέλουμε να οργανώσουμε τα τμήματα και να βγάλουμε παιδιά απο τον τόπο μας, που θα παίξουν στην υψηλή κατηγορία. Ένα βήμα τη φορά. Ξεκινάμε φέτος και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Ενώ, η προπονήτρια υποδομών Αθηνά Γεωργοπούλου, τόνισε με τη σειρά της, ότι «ο στόχος είναι σε λίγα χρόνια να υπάρξουν παιδιά απο τις ακαδημίες που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο γυναικείο τμήμα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News