Διπλή πρωτιά ο Διαμαντής στο Πανελλήνιο τένις ΑμεΑ στη Χερσόνησο

Σπορ
Διπλή πρωτιά ο Διαμαντής στο Πανελλήνιο τένις ΑμεΑ στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αγωνιστική δράση στο Lyttos Beach ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, στη Χερσόνησο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με αμαξίδιο που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού τένις με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Στέφανος Διαμαντής, κατέκτησε για όγδοη σερί διοργάνωση τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Κωνσταντίνου Διαλεκτόπουλου, ενώ με συμπαίκτη τον Ραφαήλ Πατρωνίδη, πρώτευσε και στο διπλό.

Οι τρεις πρώτοι ήταν: (Μονό) 1ος Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας), 2ος Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος 94), 3ος Επαμεινώνδας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας).

(Διπλό) 1ος Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας)/Ραφαήλ Πατρωνίδης (Ηρόδικος), 2ος Αριστομένης Νικολόπουλος/Παναγιώτης Χριστόφορος (Παναθηναϊκος ΑμεΑ), 3ος Επαμεινώνδας Σταμάτης/Στέφανος Μπάμπης (Ήφαιστος Πάτρας).

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ο οποίος και συνεχάρη για την διοργάνωση τη διοίκηση της ΕΑΟΜ ΑμεΑ. «Στις άρτιες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Tennis Academy πραγματοποιήθηκαν υψηλού επιπέδου αγώνες που βρίσκονται στο αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Συγχαίρουμε για τη διοργάνωση την Ομοσπονδία αλλά και τους αθλητές που συμμετείχαν στους σπουδαίους αγώνες που προέβαλαν την Κρήτη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» ανέφερε ο Ν. Συριγωνάκης.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Εύα Σημαιάκη (αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ) ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Καπελλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ, Χρήστος Τζαμούσης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Αντώνης Παπαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News