Όλα για τη νίκη ο ΟΦΗ-αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά

Σπορ
Όλα για τη νίκη ο ΟΦΗ-αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτο κρούσμα στην αθηναϊκή ομάδα...

Όλα για την πρώτη νίκη στη Volley League θα τα δώσει σήμερα (17:00) ο ΟΦΗ, που για την 5η αγωνιστική υποδέχεται στο κλειστό του Λίντο τον Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα του Ηρακλείου καλείται να αφήσει πίσω της το δύσκολο ξεκίνημα κόντρα σε ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος (Παναθηναϊκό, Κηφισιά και Ολυμπιακό) και να διεκδικήσει τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο Φίλιππος Βέροιας είναι από τις ομάδες που μπορεί να ανταγωνιστεί ο ΟΦΗ και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Αντίθετα, αναβλήθηκε το ματς Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά για την 5ης αγωνιστική της Volley League, που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στην Ερμούπολη, καθώς στην αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε θετικός και τρίτος αθλητής στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς βρέθηκε θετικός και τρίτος αθλητής της ομάδας μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε σε τεστ covid-19 και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Επιπλέον η διοίκηση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς ενεργοποίησε σχετικό άρθρο του πρωτοκόλλου, αιτήθηκε και πήρε αναβολή του αγώνα της 5ης αγωνστικής με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στη Σύρο που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στην Ερμούπολη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News