Σκάκι: Πρωταθλητές Κρήτης στο ομαδικό οι μικροί του ΟΦΗ

Σπορ
Σκάκι: Πρωταθλητές Κρήτης στο ομαδικό οι μικροί του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συμμετέχουν στο 12ο Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα

Η ομάδα σκάκι του ΟΦΗ Παίδων-Κορασίων κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης 2019, μετά τη νίκη με αντίπαλο την ΚΑΙΣΣΑΙ Χανίων-Σαμαριά με σκορ 3.5-2.5.

Η ομάδα του ΟΦΗ τερμάτισε αήττητη με 7 στα 7 στη σημαντικότερη νεανική ομαδική διοργάνωση της Κρήτης και κέρδισε το εισιτήριο για το 12ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (τελική φάση) που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 28/11-1/12.

Στην Ανατολική Κρήτη επίσης συμμετείχε και ο ΟΦΗ 2000 (2η ομάδα του ΟΦΗ) που τερμάτισε 3ος.

Πολλά παιδιά βοήθησαν και τις δύο ομάδες του ΟΦΗ και συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 20 αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά με τον ΟΦΗ έπαιξαν οι Κουβίδης Γιάννης, Μπροκαλάκης Χρήστος, Παπιδάκης Γιώργος, Καζάκος Νίκος, Γοραντωνάκης Γιώργος, Εργαζάκη Ειρήνη, Ματθαιάκη Νεφέλη, Καρούζου Μελίνα, Σακλαμπανάκης Δημήτρης, Ορφανάκη Καλλιόπη και Μπακάλης Κωνσταντίνος, ενώ με τον ΟΦΗ 2000 οι Κοτσίνης Αλέξανδρος, Φραγκιαδάκης Νίκος, Ροδιτάκης Μάνος, Νύκταρη Άννα-Μαρία, Καπνιστού Μαρία, Φραγκιαδάκη Ουρανία, Δασκαλάκης Μάνος, Νύκταρης Μηνάς, Δασκαλάκης Άγγελος.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση του Νίκου Καζάκου με το απόλυτο 7/7!

Σημαντική συμβολή στην πορεία αυτή των ομάδων του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ, είχαν οι προπονητές Χριστοδούλου Παναγιώτης και Παναγιωτάκος Νίκος οι οποίοι με τις κατάλληλες οδηγίες, τη στήριξη και την προετοιμασία, βοήθησαν τα παιδιά του ΟΦΗ, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News