default-image

Μοναδικές εμπειρίες για τον ΑΟΘησέα στο Παγκόσμιο Ξιφασκίας

Σπορ
Μοναδικές εμπειρίες για τον ΑΟΘησέα στο Παγκόσμιο Ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλουσιότεροι σε εμπειρίες είναι πλέον οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Θησέας μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Junior στο Ξίφος Μονομαχίας που έγινε στο Ηράκλειο. Η  αφρόκρεμας των αθλητών της ξιφασκίας σε αυτήν την κατηγορία βρέθηκε στα «Δύο Αοράκια» προσφέροντας μοναδικό θέαμα στο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες.

 Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητές του  ΑΟ Θησέας έδωσαν σκληρές μάχες , κέρδισαν τις εντυπώσεις για το αγωνιστικό τους πνεύμα και το αθλητικό τους ήθος και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα ο Ιωάννης Καραπιδάκης πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις στους προκριματικούς σημείωσε 4 νίκες και 2 ήττες και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου σε ένα συγκλονιστικό αγώνα κι ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν μπροστά στο σκορ τελικώς ηττήθηκε καταλαμβάνοντας την 95η θέση ανάμεσα σε 179 αθλητές απ΄ όλο τον κόσμο. Ο ηρακλειώτης ξιφομάχος πήρε την 5η  θέση ανάμεσα στους Έλληνες συμμετέχοντες αθλητές και 1η ανάμεσα στους Κρητικούς δείχνοντας πως επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός μετά από μια δύσκολη χρονιά εξαιτίας των  πανελληνίων εξετάσεων.

Ο Φίλιππος Πασσάμ αν και από τους μικρότερους στην κατηγορία του κατετάγη στην 168η θέση ενώ με την μαχητικότητα , το πάθος και την δύναμή του  κέρδισε τις εντυπώσεις και είναι βέβαιο ότι στις επόμενες διοργανώσεις αναμένεται να δούμε πολλά απ΄αυτόν…

Ο Νικόλαος Ζαχαριουδάκης  δίνοντας κι αυτός σκληρές μάχες κατετάγει στην 171η θέση.

Η διοίκηση του ΑΟ Θησέα, με ανακοίνωση της εκφράζει  τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές της  όσο και στους υπόλοιπους αθλητές των Ελληνικών Συλλόγων και ιδιαίτερα στους : Στυλιανό Φουστανάκη, Αστέριο Τσόκα, Θεόδωρο Αβραμίδη και Ίωάννη Μαρκόπουλο για την αγωνιστική τους προσπάθεια ,παρουσία και συμπεριφορά.  Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι κατά την δεύτερη ημέρα  των αγώνων, η χώρα μας στην πρώτη της συμμετοχή σε ομαδικό σε αυτό το επίπεδο αγώνων,  κατέλαβε την 19η θέση δίνοντας μάχες με μεγαθήρια της παγκόσμιας ξιφασκίας και εκπροσωπώντας την χώρα μας επάξια.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας (Ε.Ο.Ξ.) και προσωπικά τον Πρόεδρό της κ. Εμμανουήλ Κατσιαδάκη που με τις ενέργειες του κατάφερε να φέρει ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στην χώρα μας και ειδικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

Ευχαριστούνε το μέλος της Ε.Ο.Ξ και υπεύθυνο Νοτίου Ελλάδος κ Ιπποκράτη Μανιουδάκη που ήταν επιφορτισμένος με την οργάνωση των αγώνων. Τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Ξ. κ Χάρη Τσολάκη για την άψογη συνεργασία του και την διάθεσή του να στηρίξει τους κρητικούς συλλόγους όποτε του ζητηθεί.

Ευχαριστούνε επίσης  όλα τα στελέχη της Ε.Ο.Ξ. για την άψογη τέλεση των αγώνων και την ωραία συνεργασία.Την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου που  με μεγάλη χαρά ανέλαβαν την συνδιοργάνωση των αγώνων και συνέδραμαν ουσιαστικά στην διεξαγωγή τους .

Ευχαριστούνε για την εθελοντική  τους προσφορά και εργασία τους :

• Την εταιρεία Imonline και προσωπικά τον κο Εμμανουήλ Βαρούχα για την εκπληκτική και κοπιώδη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

• Τους γιατρούς του συλλόγου που  ανέλαβαν  εξ ολοκλήρου και έφεραν εις πέρας την ιατρική κάλυψη των αγώνων :

1. κα Χριστίνα Γιγουρτσή (αναισθησιολόγο)

2. κο Γεώργιο Κλώνο (χειρούργο ορθοπεδικό)

3. κο Ιωάννη Γκέκα (φυσίατρο)

• Το τμήμα Σαμαρειτών του παραρτήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για κάλυψη των αγώνων.

• Την σχολή παραδοσιακών χορών "ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ" για την ευγενική παραχώρηση παραδοσιακών στολών και παιδιών για τις απονομές.

• Το κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων "ΚΥΒΟΣ" για τις εκτυπώσεις των αφισών της διοργάνωσης.

• Τον Προπονητή και ψυχή του Συλλόγου  κ. Αλέξανδρο Κοντογιάννη τόσο για την συνολική του προσφορά στον Σύλλογό  όσο και στα μαθήματα εθελοντισμού και προσφοράς που έδωσε πριν ,κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την διοργάνωση των αγώνων βοηθώντας παντού και φυσικά για την προπονητική του στους αθλητές που μας εκπροσώπησαν.

• Τους Συλλόγους Ξιφασκίας της Κρήτης Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων Α.Λ.Ξ.Χ. ,Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου Γ.Ε.Η. και Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς Α.Λ.Μ. τόσο για τη ουσιαστική τους συνδρομή στην διοργάνωση όσο και για την συνεργασία .

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ απευθύνει ο ΑΟ Θησέας  σε όλα τα μέλη (αθλητές ,γονείς ,φίλους) του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ που όλο αυτο αυτό το διήμερο ήταν παντού ,σε ξενοδοχεία,σε αεροδρομιο,σε αγωνιστικό χώρο,σε κερκίδες ,παντου...

"Ραντεβού φίλοι μας σε ένα χρόνο ,στο ίδιο μέρος για ακόμη πιο ψηλά.

Η οικογένεια του  Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ (αθλητές, προπονητές, γονείς,φίλοι και Δ.Σ.) θα είμαστε πάλι ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί εκεί!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News