Βαρύ πένθος έχει απλώσει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο αδόκητος χαμός της 15χρονης Άννας-Μαρίας Πανταζώνη, της νεαρής αθλήτριας της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε μαζί με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο.
Με ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά ένα νέο παιδί που, όπως τονίζει, είχε ολόκληρη τη ζωή μπροστά του και συμμετείχε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας. Παράλληλα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε σειρά ενεργειών ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της 15χρονης αθλήτριας.
«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί για την απώλεια ενός νέου παιδιού, μιας αθλήτριας που είχε ολόκληρη τη ζωή μπροστά της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, με τον Σύλλογο να υπογραμμίζει ότι η είδηση του πρόωρου χαμού της Άννας-Μαρίας έχει συγκλονίσει τους πάντες και έχει βυθίσει σε βαθύ πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη της, αποφασίστηκε η ακύρωση του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα της γυναικείας ομάδας στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς. Παράλληλα, οι αθλήτριες θα αγωνίζονται με μαύρο περιβραχιόνιο στους προσεχείς αγώνες, ενώ ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.
Στην εξόδιο ακολουθία θα δώσει το «παρών» σύσσωμο το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να γνωστοποιήσει με νεότερη ανακοίνωσή του τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας.
Το μήνυμα του Συλλόγου κλείνει με έναν σπαρακτικό αποχαιρετισμό στη 15χρονη αθλήτρια:
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…
Καλό ταξίδι Άννα-Μαρία…».
