Η «Snakes FC» είναι η νέα ομάδα που θα αγωνιστεί την σεζόν 2026/27 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και «γεννήθηκε» από μια δημιουργική ιδέα των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ.
Η πρώτη συνάντηση των ιδρυτικών μελών του σωματείου, με την πλειοψηφία να δίνει το παρών, έγινε σε ένα «Ομιλίτικο» ζεστό περιβάλλον και ήταν άκρως εποικοδομητική.
Συζητήθηκαν διεξοδικά ενέργειες που απαιτούνται από δω και πέρα για την ολοκλήρωση της ίδρυσης της ομάδας ποδοσφαίρου της Λέσχης.
Η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Παντζαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.
Στο περιθώριο της συνάντησης τέθηκαν οι επόμενοι στόχοι και οι κινήσεις που έπονται, ώστε με την έλευση της νέας αγωνιστικής περιόδου όλα να είναι έτοιμα.
Ο σχεδιασμός άλλωστε είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ και καιρό, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις.
