Σημαντική προσθήκη στη γραμμή κρούσης του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί η απόκτηση του Κάντας Φιόγκμπε από την Αταλάντα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από το Μπενίν θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ηπείρου με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της φετινής σεζόν, αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή Γιάννη Γκούμα και πλαισιώνοντας τον Μπουλάρι στην επίθεση.
Ο Φιόγκμπε έχει ήδη τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Μπενίν και από το 2020 αγωνίζεται στις ακαδημίες της Αταλάντα, από την Κ17 έως την Κ23. Στις μικρότερες ομάδες της ιταλικής ομάδας μέτρησε 115 συμμετοχές, σημειώνοντας 42 γκολ και 11 ασίστ σε πέντεμιση χρόνια.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Candas Fiogbe. Ο 21χρονος επιθετικός από το Μπενίν, διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αταλάντα και φέτος αγωνιζόταν με την Κ23 τους. Έρχεται στην ομάδα μας δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Candas, καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα».
