Η ομάδα των Αρχανών επιχειρεί στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, να ανέβει στην πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα.
Κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, όμως όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%. Άλλωστε, τα περιθώρια στενεύουν και εκ των πραγμάτων, σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή.
Ο Κώστας Ανυφαντάκης δούλεψε με τους παίκτες το τακτικό πλάνο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά, ενώ δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Δασκαλάκης έκανε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Σουρνάκης και Άντο.
Δύσκολη αποστολή και για τον Γρανίτη, που αγωνίζεται μάλιστα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η ομάδα των Χανίων είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως θέλει να παρουσιάζεται ανταγωνιστική κόντρα σε κάθε αντίπαλος.
Τέλος, ο ΠΟΑ αγωνίζεται την Δευτέρα με την ΑΕ Μυκόνου, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα. Στο παιχνίδι που θα γίνει στην Σύρο, το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας του Ατσαλένιου θα κάνει ο Αντώνης Ανδρουλάκης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σήμερα (15:00)
Χαϊδάρι-Ηλυσιακός (γηπ. «Τ.Χαραλαμπίδης»)
Αστέρας Βάρης-Αίας Σαλαμίνας (γηπ. Βάρης)
Γιούχτας-Εθνικός (γηπ. Αρχανών)
Αύριο (15:00)
Σαρωνικός-Θύελλα Ραφήνας (γηπ. Αναβύσσου)
Αύριο (16:30)
Ιωνικός-Γρανίτης (γηπ. Νεάπολης)
Δευτέρα 09/02 (12:00)
ΑΕ Μυκόνου-ΠΟΑ (γηπ. Ερμούπολης)
Η Βαθμολογία
1.Εθνικός 39
2.Σαρωνικός 32
3.ΑΕ Μυκόνου 31
4.Ιωνικός 30
5.Αστέρας Βάρης 29
6.Θύελλα Ραφήνας 29
7.ΠΟΑ 27
8.Γιούχτας 25
9.Ηλυσιακός 21
10.Αίας Σαλαμίνας 18
11.Χαϊδάρι 12
12.Γρανίτης 5
