4981974
INTIME

Κωνσταντέλιας «οδηγός», Γιακουμάκης εκτελεστής στο 3-0 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ποδόσφαιρο
Κωνσταντέλιας «οδηγός», Γιακουμάκης εκτελεστής στο 3-0 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας

Εντυπωσιακός και απόλυτα κυρίαρχος εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στις εγχώριες διοργανώσεις και ανέβηκε –έστω και προσωρινά– στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του με αυτόν τον τρόπο, έπειτα από σέντρα του Κένι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 58’, ολοκληρώνοντας ιδανικά το παράλληλο γύρισμα του Μπάμπα και γράφοντας το 0-3.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+1’), όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης τελείωσε υποδειγματικά τη φάση μετά από εξαιρετική σέντρα του Ζίβκοβιτς, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και δεν επέτρεψαν στον Παναιτωλικό να απειλήσει ουσιαστικά, πέρα από μεμονωμένες στιγμές στο πρώτο μέρος.

Ο Κωνσταντέλιας αποθεώθηκε μάλιστα από τους φιλάθλους στο Αγρίνιο, όταν αντικαταστάθηκε στο 77’, επισφραγίζοντας μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News