Νέα αναφορά από την ιταλική ιστοσελίδα NapoliMagazine, που ειδικεύεται στα θέματα της Νάπολι, φέρνει στο προσκήνιο τον Λορέντσο Πιρόλα και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Ιταλού αμυντικού έως τις 30 Ιουνίου 2028.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την παραμονή του στον Πειραιά για τα επόμενα χρόνια, σε μια κίνηση που θεωρείται στρατηγική απάντηση στο ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα η Νάπολι.
Ο Πιρόλα, ο οποίος εντάχθηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2024, έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί ως βασικός κεντρικός αμυντικός, εντυπωσιάζοντας με τη σταθερότητα και την αγωνιστική του ωριμότητα. Το NapoliMagazine τον περιγράφει ως «έναν αξιόπιστο παίκτη με την ποιότητα να σταθεί σε ομάδα πρωταθλητισμού».
Η ανανέωση του συμβολαίου συνοδεύεται, σύμφωνα πάντα με την ιταλική πηγή, από σημαντική αύξηση αποδοχών, με τον ετήσιο μισθό του να προσεγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επιπλέον, η συμφωνία φέρεται να περιλαμβάνει ρήτρα μονομερούς επέκτασης υπέρ του Ολυμπιακού, στοιχείο που καταδεικνύει την πρόθεση της Πειραϊκής ΠΑΕ να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της μακροπρόθεσμα.
