dscs
INTIME

Βρήκε έδρα η Κηφισιά - Στο γήπεδο του Ιωνικού οι αγώνες

Ποδόσφαιρο
Βρήκε έδρα η Κηφισιά - Στο γήπεδο του Ιωνικού οι αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κηφισιά έλυσε οριστικά το γηπεδικό της ζήτημα, καθώς απέκτησε πλέον μόνιμη έδρα για τη φετινή σεζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα χρησιμοποιεί το Γήπεδο Νεάπολης ως έδρα της για τη σεζόν 2025/26, τόσο για τις αναμετρήσεις της Stoiximan Super League όσο και για το Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Κηφισιά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαραγκάκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γεώργιο Μουταφίδη, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πολύτιμη συνδρομή και κατανόηση που έδειξαν, συμβάλλοντας καθοριστικά στη λύση του προβλήματος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Πρίτσας και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ιωνικού Νικαίας ΑΟ, Αναστάσιο Αριστειδόπουλο, και τον πρόεδρο του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ιωάννη Τσιριγώτη, για τη θετική στάση και τη συμβολή τους στην παραχώρηση του γηπέδου.

Η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας πως η σημερινή ημέρα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον σύλλογο, καθώς το γηπεδικό ζήτημα επιλύθηκε οριστικά, επιτρέποντας σε όλους να επικεντρωθούν πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ΠΑΕ Κηφισιά έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το Γήπεδο Νεάπολης να λάβει όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις για τη διεξαγωγή αγώνων της Super League, ενώ προγραμματίζονται τόσο βελτιωτικές παρεμβάσεις όσο και ανταποδοτικά έργα σε συνεργασία με τον Δήμο, όπως προβλέπεται στη συμφωνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News