Γιουχτας

Κομβικοί αγώνες σήμερα για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Κομβικοί αγώνες σήμερα για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου μετέχουν και οι κρητικές ομάδες.

Η 19η αγωνιστική περιλαμβάνει στοιχεία με χαρακτήρα ντέρμπι και συνάμα μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στις Αρχάνες, ο Γιούχτας υποδέχεται σήμερα την πρωτοπόρο Μαρκό και στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες. Η αποστολή της ομάδες του Μανόλη Σουτζή δεν είναι εύκολη κόντρα στην ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, όμως όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%. Στο απουσιολόγιο για τους «πράσινους» είναι οι τραυματίες Γελαδάρης και Βουϊδάσκης, ενώ στην αποστολή είναι από την άλλη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γιάννης Ιατρούδης.

Το κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Ατσαλένιο, όπου ο ΠΟΑ θα υποδεχθεί τον Ρεθυμνιακό. Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία με ένα ακόμη «τρίποντο», ενώ η ομάδα του Ρεθύμνου έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Γιούχτα την προηγούμενη αγωνιστική, παρότι βαθμολογικά τα περιθώρια έχουν στενέψει.

Σπουδαία αναμέτρηση και για τον ΑΟΑΝ, που υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Εθνικό. Ο αγώνας θα γίνει στο «Παπατζιρίτειο» λόγω εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Αγίου Νικολάου, ενώ η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Τέλος, ο ΑΟΤ δοκιμάζει στην έδρα του Μικρασιατικού, όπου θα επιδιώξει να έχει τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Άλλωστε, η Μεσαρίτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση και κάθε αγώνας έχει χαρακτήρα… τελικού!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Αύριο (15:00)

Γιούχτας-Μαρκό (γηπ. Αρχανών)

ΠΟΑ-Ρεθυμνιακός (γηπ. ΠΟΑ)

Μικρασιατικός-ΑΟΤ (γηπ. «Μ.Κρητικόπουλος»)

ΑΟΑΝ-Εθνικός (γηπ. «Παπατζιρίτειο»)

Άρης Πετρούπολης-Καραβάς (γηπ. Πετρούπολης)

Αστέρας Βάρης-Ηλυσιακός (γηπ. Βάρης)

Χαϊδάρι-Μανδραϊκός (γηπ. «Τ.Χαραλαμπίδης»)

Θύελλα Ραφήνας-Θήβα (γηπ. Ραφήνας)

Ρεπό: Νέα Ιωνία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Μαρκό      38

2.Εθνικός      37

3.Ηλυσιακός      36

4.Νέα Ιωνία      31

5.Άρης Πετρούπολης      30

6.Μικρασιατικός      30

7.Αστέρας Βάρης      29

8.Γιούχτας      29

9.Χαϊδάρι      26

10.ΠΟΑ      24

11.Θύελλα Ραφήνας      19

12.Θήβα      17

13.ΑΟΑΝ      14

14.Καραβάς      12

15.ΑΟΤ      11

16.Μανδραϊκός      11

17.Ρεθυμνιακός      8

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News