Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.
Εντός έδρας στην 1η αγωνιστική θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ φιλοξενώντας την νεοφώτιστη Κηφισιά ενώ η ΡΕΑ θα παίξει με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. To κρητικό ντέρμπι ΡΕΑ-ΟΦΗ θα γίνει στο Ρέθυμνο την 5η αγωνιστική.
Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι με το… καλημέρα, καθώς η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.
Την παρουσίαση της κλήρωσης έκανε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με καλεσμένη την διεθνής ποδοσφαιρίστρια Τατιάνα Γεωργίου, αλλά και τον Παναγιώτη Καρρά, πρόεδρο επιτροπής διοργανώσεων του γυναικείου ποδοσφαίρου και τον Αντώνη Κιουρεξίδη, υπεύθυνο του γυναικείου πρωταθλήματος.
Όλοι συμφώνησαν πως πέρυσι διεξήχθη το καλύτερο πρωτάθλημα, με τις προσδοκίες για τη φετινή σεζόν να είναι μεγαλύτερες, θέλοντας βεβαίως τη στήριξη των φιλάθλων.
Η σέντρα της Α’ Εθνικής Γυναικών έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτωβρίου. Στο πρωτάθλημα φέτος θα συμμετέχουν 12 ομάδες, εκείνη που θα τερματίσει πρώτη θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια, ενώ οι δύο τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Β’ Εθνική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Δόξα 2016-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
ΟΦΗ-Κηφισιά
Αγία Παρασκευή-Θεόνη Τρίκαλα
Καστοριά-Νέες Ατρομήτου
ΠΑΟΚ-ΡΕΑ
Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος
