κρος

Μετά το Euro θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τόνι Κροος

Ποδόσφαιρο
Μετά το Euro θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τόνι Κροος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τόνι Κροος ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος του Euro θα σταματήσει το ποδόσφαιρο! 

Στο μήνυμά του ο 34χρονος Τόνι Κροος είπε:

17 Ιουλίου 2014, η ημέρα της παρουσίασής μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος. Ήταν η αρχή μιας νέας ζωής στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν, αυτή η ζωή φτάνει στο τέλος της.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη συναρπαστική και επιτυχημένη δεκαετία!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, τον σύλλογο και όλους όσους με υποδέχτηκαν με ανοιχτή καρδιά και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά πάνω από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω, εσάς αγαπητοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, για την αγάπη και την υποστήριξή σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

Παράλληλα, αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά το Euro. Όπως έλεγα πάντα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι η τελευταία μου ομάδα.

Σήμερα είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρήκα στο μυαλό και στην καρδιά μου την κατάλληλη στιγμή για αυτή την απόφαση. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου στην κορυφή του επιπέδου μου. Από αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μια βασική σκέψη στο μυαλό μου και τίποτα δεν πρόκειται να με χωρίσει από αυτό: Πάμε για 15!!! HALA MADRID ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News