ΟΥΕΦΑ

Ενημέρωση από την UEFA: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα από Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ποδόσφαιρο
Ενημέρωση από την UEFA: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα από Έλληνα ποδοσφαιριστή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήξη… συναγερμού για την πληροφορία, ότι υπήρχε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ από το ματς με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που είχε με την UEFA, ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ενός εκ των διεθνών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση που απασχόλησε έντονα τον Τύπο για αρκετές ώρες και είχε να κάνει με θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση», είχε αναφέρει νωρίτερα η Ομοσπονδία.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επικοινώνησαν για το ζήτημα αυτό και με την UEFA, από όπου προέκυψαν τα νεότερα. Όπως αναφέρεται σχετικά, από την πλευρά της UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή, άρα δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News