λουτσέσκου

Λουτσέσκου: Αύριο δίνουμε ένα παιχνίδι ζωής...

Ποδόσφαιρο
Λουτσέσκου: Αύριο δίνουμε ένα παιχνίδι ζωής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σπουδαίου αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ-Μπριζ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έδειξε πως τον σκέφτεται ως τον μεγαλύτερο για τον ίδιο στον παγκο του ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το αυριανό ματς: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και το αυριανό ματς θα είναι διαφορετικό. Η Μπριζ είναι μία καλή ομάδα, που αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο top level. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Το πρώτο ματς ήταν δύσκολο και το γκολ που δεχθήκαμε σίγουρα μας επηρέασε κι έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Τους έσπρωξε και το κοινό τους, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παλέψουμε. Δεν πέσαμε κάτω, αντιδράσαμε. Θα μπορούσε να είναι και διαφορετικό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαρίσει. Σίγουρα δικαιούταν λίγο παραπάνω τη νίκη η Μπριζ, αλλά το ποδόσφαιρο κρίνεται στις στιγμές και τις λεπτομέρειες».

Για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: «Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι συζητήσεις. Κι εμείς είχαμε παίκτες εκτός αυτή την περίοδο. Δεν έχουν σημασία αυτά. Οι απουσίες πάντα υπάρχουν. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα, ενώ εμείς παίξαμε τρία παιχνίδια. Δεν μπαίνουμε σε ζυγαριά. Ξέρουμε ότι θα έχουμε καλή στήριξη από τον κόσμο μας κι όπως έχω πει πολλές φορές, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο φόβος που αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά η ενέργεια που δίνει ο κόσμος στη δική του ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές που θα πιέζουμε την Μπριζ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προβληματίσει τους Βέλγους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News