Ανυφαντάκης Γιούχτας

Ανυφαντάκης: «Άδικο αποτέλεσμα, αισιόδοξοι για τη συνέχεια»

Ποδόσφαιρο
Ανυφαντάκης: «Άδικο αποτέλεσμα, αισιόδοξοι για τη συνέχεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην καλή απόδοση του Γιούχτα, που δυστυχώς δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, στάθηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά το ματς με τον Διαγόρα.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του αδικείται από το αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι η εξαιρετική απόδοση σκορπά αισιοδοξία για τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά υπογράμμισε στην τοποθέτηση του: «Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είμαστε καλύτεροι από τον Διαγόρα, τόσο στην παραγωγή φάσεων, όσο και στην αμυντική λειτουργία. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο, με καθαρές ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις, θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με παραπάνω από ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε ένα παιχνίδι στο μισό γήπεδο του Διαγόρα, όπου προσπαθούσαμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του. Με αρκετές τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη περιοχή, ήρθε τελικά ένα αποτέλεσμα που δεν δικαιολογεί την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε μπροστά μας πέντε… τελικούς και η απόδοση αυτή μας δίνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, που είναι καθοριστικό για μας. Με επιμονή και επιμονή πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News