Γ Εθνική: Ο Δημαράκης στο Πανιώνιος- ΠΟΑ – Ψαρίδης στο ΑΟ Υπάτου – Αλμυρός

Ποδόσφαιρο
Γ Εθνική: Ο Δημαράκης στο Πανιώνιος- ΠΟΑ – Ψαρίδης στο ΑΟ Υπάτου – Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια στην 25η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο παιχνίδι του ΠΟΑ με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ορίστηκε ο Δημαράκης από τα Δωδεκάνησα, ενώ τον Αλμυρό στη Θήβα με τον ΑΟ Υπάτου σφυρίζει ο Ψαρίδης από την Αθήνα.

Ο Νικολάου από την Αθήνα στο ματς της Επισκοπής με τον Περαμαϊκό, ενώ ο Κατσίνης από τον Αν. Αττική θα διευθύνει το ματς του ΑΟΑΝ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.\

Τέλος, ο Κυριακόπουλος από το Ηράκλειο θα είναι στο σημαντικό ματς του Ερμή Ζωνιανών με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΑΟ Υπάτου – Αλμυρός: Ψαρίδης Χαράλαμπος (Αθηνών), Γάκος Σεραφείμ (Φθιώτιδας), Τραντάς Ιωάννης (Αθηνών)

Πανιώνιος – ΠΟΑ: Δημαράκης Νικόλαος (Δωδεκανήσου), Δαφερέρας Γεώργιος (Πειραιώς), Τσέλιος Νικόλαος (Ανατολικής Αττικής)

Περαμαϊκός – Επισκοπή: Νικολάου Σπυρίδων (Αθηνών), Μαρκαντωνάτος Σταύρος (Αθηνών), Ξουρίδας Αθανάσιος (Ανατολικής Αττικής)

Χαϊδάρι – Φωστήρας:  Οικονόμου Κωνσταντίνος (Αχαΐας), Δριβήλας Σωτήριος (Αχαΐας), Παλούμπης
Αναστάσιος (Αχαΐας) Κατσαδήμας Μιχαήλ

Προοδευτική – Ατρόμητος Πειραιά: Γιαπιτζόγλου Χρυσοβαλάντης (Δυτικής Αττικής), Μαυρομάτης Παύλος (Δυτικής Αττικής),  Παπαδόπουλος Νικόλαος (Δυτικής Αττικής)

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟΑΝ: Κατσίνης Αναργυρός (Ανατολικής Αττικής), Κουλοχέρης Ιωάννης )Ανατολικής Αττικής), Σταυρόπουλος Γεώργιος (Ανατολικής Αττικής)

Ερμής Ζωνιανών – Ηλυσιακός: Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος (Ηρακλείου), Μπλαβάκης Εμμανουήλ (Ηρακλείου), Τσαμπούρακης Γεώργιος (Ηρακλείου

Άρης Πετρουπόλης – Ελλοπιακός: Λαθύρης Ευάγγελος (Πειραιώς), Οβακόγλου Ευάγγελος (Χανίων), Πετρίδης Θεοδόσιος (Πειραιώς).

Αγία Παρασκευή – Εθνικός: Σαφούρης Κωνσταντίνος (Σερρών), Κυριαζής Μιχαήλ (Έβρου), Γαλάνης Γεώργιος (Ανατολικής Αττικής)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News