Βρήκε… τηλεοπτική στέγη η Super League 2

Ποδόσφαιρο
Βρήκε… τηλεοπτική στέγη η Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο α’ γύρος, το πρωτάθλημα της Super League 2 βρήκε τηλεοπτική στέγη, με το Action 24 να αναλαμβάνει την μετάδοση αγώνων από την προσεχή αγωνιστική. Συγκεκριμένα θα μεταδίδονται live δύο παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται με σύνδρομη από το κανάλι της διοργανώτριας στο Youtube.

Η κάθε ΠΑΕ θα λάβει περίπου30 χιλιάδες ευρώ τα οποία θα καταβληθούν σε δύο δόσεις, ενώ η λίγκα ευχαρίστησε τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, γιατί παραιτήθηκαν του ποσού από τα τηλεοπτικά.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε η αναβολή για μία ακόμα φορά στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 και η έναρξή του μετατέθηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2024... Εξάλλου, πρόκειται για διοργάνωση της οποίας η κανονική περίοδος θα έχει διάρκεια 10 αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων

2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υφυπουργείο Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.

4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024.

Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News