Η χαρά του Πλούταρχου για τον ΠΑΟΚ και τον σύντεκνό του!

Ποδόσφαιρο
Η χαρά του Πλούταρχου για τον ΠΑΟΚ και τον σύντεκνό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρεθήκαμε το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, όπου ήταν παρών μεταξύ άλλων και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Στα πηγαδάκια με τα στελέχη της ΕΠΟ συζητήθηκαν και τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια το προηγούμενο βράδυ και ο Πλούταρχος δεν έκρυβε την χαρά του για τον ΠΑΟΚ και τον σύντεκνό του, Μάκη Γκαγκάτση, που πανηγύρισαν ιστορικό "διπλό" στην Φρανκφούρτη που χάρισε την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στους "16" του Europa Conference League.

Βέβαια ανέφερε ότι θα πρέπει όλες οι ομάδες να έχουν επιτυχίες στην Ευρώπη και να φέρνουν βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως η συμπάθεια για ΠΑΟΚ λόγω Γκαγκάτση είναι δεδομένη.

Όπως ασφαλώς ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ είναι πάντα δίπλα στον αγαπημένο του σύντεκνο και τον στηρίζει σε όλες του τις δράσεις στο ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και από Θεσσαλονίκη μεριά, αφού πέρα από την συντεκνιά υπάρχει και μια ισχυρή φιλία που δένει Πλούταρχο και Γκαγκάτση…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News