Ο Γιούχτας είχε χθες δύσκολη αποστολή στην Καλαμάτα, όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 από έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα.
Σε αυτό στάθηκε ο Νίκος Σουργιάς στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ο Γιούχτας βήμα βήμα θα βελτιώνεται για να μπορεί να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός με τέτοιους αντιπάλους. Αναλυτικά επεσήμανε:
"Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού καθώς παίζαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας αλλά δεν τα καταφέραμε.
Το ματς είχε διάφορα στάδια, με την Καλαμάτα να μπαίνει δίκαια μπροστά στο σκορ με την ομάδα μου ωστόσο να έχει πολύ βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο μέρος.
Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά το γκολ άργησε να έρθει τελικά και έτσι φεύγουμε χωρίς να πάρουμε κάτι θετικό. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και βήμα βήμα θα είμαστε περισσότερο βελτιωμένοι με αντίστοιχους αντιπάλους. Η Καλαμάτα είναι ποιοτική ομάδα με βάθος στο ρόστερ και είναι από της ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο".