Ακαδημία Ηροδότου-σχολείο

Η Ακαδημία του Ηροδότου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού

Ποδόσφαιρο
Η Ακαδημία του Ηροδότου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ηροδότου επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί (26/09) το σχολείο που βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό γήπεδο του Ηροδότου, έπαιξε μπάλα με τους μαθητές και τους προσκάλεσε να γίνουν μέλη της Ακαδημίας του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ενθουσιώδης υποδοχή της Ακαδημίας του ΠΑΣΑ Ηροδότου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού! Η διεύθυνση, το προσωπικό και τα παιδιά του σχολείου καλωσόρισαν θερμά τους ανθρώπους της Ακαδημίας του συλλόγου οι οποίοι με τη σειρά τουε έδωσαν δώρο μία μπάλα στα παιδιά και τους μοίρασαν φυλλάδια με τα στοιχεία και την φιλοσοφία της Ακαδημίας του ΠΑΣΑ Ηροδότου. Την "μπλε" αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο διευθυντής υποδομών Λευτέρης Πουπάκης, ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας Δαυίδ Φραγκιαδάκης, ο γενικός αρχηγός των Νέων Ηροδότου Νίκος Μυσιρλάκης, ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσοτάκης και ο Τάσος Βαρδάκης ως μέλος της γραμματείας της Ακαδημίας.

Στους μαθητές ευχήθηκε καλή σχολική χρόνια ο Λευτέρης Πουπάκης και τους κάλεσε να ενταχθούν στην Ακαδημία του ΠΑΣΑ Ηροδότου ώστε να ζήσουν τη μαγεία του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ο Δαυίδ Φραγκιαδάκης έδωσε το έναυσμα για παιχνίδι, παίζοντας ποδόσφαιρο με τα παιδιά. Η Ακαδημία του ΠΑΣΑ Ηροδότου ευχαριστεί το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, τους διευθυντές και τους δασκάλους για την άψογη φιλοξενία και θέλει και επιδιώκει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για το καλό των παιδιών."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News