Aνακοινώθηκε σήμερα η ημερομηνία διεξαγωγής για τους εξ αναβολής αγώνας ΑΕΚ - Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, της 1ης αγωνιστικής της Super League 1.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ημέρα στην οποία θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρώτη χρονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της OPAP Arena στις 19:30 και ακολουθεί ο αγώνας της Λεωφόρου στις 21:30.
Υπενθυμίζεται ότι το ΑΕΚ - Παναιτωλικός αναβλήθηκε λόγω της αλλαγής στις ημερομηνίες των αγώνων της ΑΕΚ με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, λόγω της δολοφονίας του φίλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσούρη. Η ΕΛ.ΑΣ. έθεσε μπλόκο στην ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγώνων ΑΕΚ - Ντίναμο και Παναθηναϊκός - Ατρόμητος κι έτσι αναβλήθηκε και το παιχνίδι του τριφυλλιού.