Ηρόδοτος: Πάει για Γ’ Εθνική ξεκινώντας με -5 βαθμούς

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Πάει για Γ’ Εθνική ξεκινώντας με -5 βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να επανέλθει η ομοψυχία και η ενότητα στον Ηρόδοτο και η ομάδα να ξαναγίνει το καμάρι της Νέας Αλικαρνασσού, ο Ερασιτέχνης Ηρόδοτος έχει αναλάβει να χτίσει το μέλλον. Όλα δείχνουν ότι ο Ηρόδοτος θα παίξει στην Γ’ Εθνική αλλά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς λόγω τιμωρίας από την περσινή χρονιά, ενώ αναμένει την επιστροφή Παπαματθαιάκη από το εξωτερικό για να κλείσει το θέμα του προπονητή.

Η σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος κ. Μανόλη Λημναίο αναφέρει:

 «Ο Ηρόδοτος γυρίζει σελίδα και ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ξαναγυρίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του. Μετά από 20 περίπου μήνες που τη διαχείριση είχε η ΠΑΕ , η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει πως από δω και στο εξής θα γίνεται η επίσημη ενημέρωση για τη λειτουργία και δραστηριότητες του συλλόγου από τη συγκεκριμένη σελίδα Facebook .

Δεν στεκόμαστε περαιτέρω για το πως φτάσαμε ως εδώ. Όλοι γνωρίζουμε πως η επόμενη μέρα του συλλόγου μόνο εύκολη δεν θα είναι. Όμως όλοι μαζί φίλαθλος κόσμος, παίχτες, προπονητές και διοίκηση μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας και γρήγορα η ομάδα να ξανακερδίσει τη χαμένη της αίγλη και αξιοπρέπεια. Στόχος όλων είναι ο Ηρόδοτος, η ομάδα της καρδιάς μας να ξαναγίνει σύντομα το καμάρι της Αλικαρνασσού και να επιστρέψει σε επιτυχίες , όπως άλλωστε αρμόζει στην τεράστια ιστορία της.

Σε αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί και δε πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μαζί , όλοι μια γροθιά με τη δυναμική που ξέρουμε ότι κουβαλάει ο Ηρόδοτος βάζουμε πλάτη και προχωράμε μπροστά.

Ενημερώνουμε ότι εδώ και δύο μήνες η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου έχει ξεκινήσει ενέργειες σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο της ομάδας κύριο Μανόλη Φωτάκη και συνεργάτες του , ώστε να ξεκαθαρίσει το τόσο θολό τοπίο που ξεκάθαρα υπήρχε εξαιτίας της αποβολής της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της super league 2 .

Δηλαδή πιθανές επιπτώσεις που θα είχε η ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και οικονομικά από δω και στο εξής , σε μια πιθανή συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ´ εθνικής , είτε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ αν η Γ´ εθνική είχε ανυπέρβλητα εμπόδια . Εχθές στην Αθήνα έγινε συνάντηση με τον κύριο Φωτάκη και το σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Μιχάλης Γεωργιάδης .

Η τελευταία ενημέρωση λοιπόν είναι ότι με βάση νομικές ενέργειες και επερωτήματα στην ΕΠΟ αλλά και SL2, ο Ηρόδοτος θα δηλώσει συμμετοχή κανονικά στη Γ´ εθνική κατηγορία με ποινή την αφαίρεση 5 βαθμών . Αυτό άλλωστε είχε αποφασιστεί και στο τελευταίο ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηροδότου, η συμμετοχή δηλαδή στη Γ´ εθνική κάτι που στη σκέψη μας είναι μονόδρομος κυρίως για την ιστορία του συλλόγου .

Για το θέμα του προπονητή ενημερώνουμε ότι είμαστε ήδη σε συζητήσεις και προχωρημένες επαφές με τον κύριο Παπαματθαιάκη που για λόγους οικογενειακούς βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό. Περιμένουμε λοιπόν να επιστρέψει ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του , για να ξεκινήσει άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας .

Πάμε όπως παλιά με δύναμη και αποφασιστικότητα, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά και πάντα με αισιοδοξία γιατί το έχουμε ξανακάνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News