Γιουβέντους: Γλίτωσε τη νέα αφαίρεση βαθμών αλλά πληρώνει 718.000 ευρώ!

Ποδόσφαιρο
Γιουβέντους: Γλίτωσε τη νέα αφαίρεση βαθμών αλλά πληρώνει 718.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρος γκρεμός… και πίσω ρέμα εξελίσσονται οι δικαστικές υποθέσεις για τη Γιουβέντους, που εντέλει μετά το -10 δεν θα ζημιωθεί με νέα αφαίρεση βαθμών αλλά καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο πρόστιμο

 Οι «μπιανκονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με την ιταλική ομοσπονδία που τους επέβαλλε πρόστιμο 718.000 ευρώ για το θέμα των τεσσάρων μισθών του 2020, αποφεύγοντας τον σοβαρό κίνδυνο με μια νέα αφαίρεση βαθμών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η Γιουβέντους παραδέχτηκε την ενοχή της με σκοπό οι επιπτώσεις των τιμωριών που θα της επιβάλλουν να αφορούν τη φετινή σεζόν και όχι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, η ομάδα του Τορίνο θα τιμωρηθεί με -10 για την υπόθεση plusvalenza και πρόστιμο 718.000 ευρώ για το θέμα των τεσσάρων μισθών. Απ’την άλλη, ο πρώην πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι, αποφάσισε να μην συμφωνήσει και έτσι θα οδηγηθεί σε δίκη στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα η UEFA να αποφασίσει πιθανή τιμωρία της «Γιούβε» με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς, παραμένει πιστή στο σχέδιο για την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News