Εργοτέλης προς ΠΣΑΠΠ: «Να ανακληθούν άμεσα τα ψεύδη, ντροπή σας!»

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης προς ΠΣΑΠΠ: «Να ανακληθούν άμεσα τα ψεύδη, ντροπή σας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αντεπίθεση περνά ο Εργοτέλης σχετικά με την καταγγελία του ΠΣΑΠΠ για την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας, Πόπης Κωνσταντοπούλου!

Ο σύλλογος του Ηρακλείου κάνει λόγο για νομικές ενέργειες, χαρακτηρίζει ψευδή όσα αναφέρονται και ζητά να ανακληθούν άμεσα.

Αναφέρει το ιστορικό με την αθλήτρια και τις ενέργειες που είχαν γίνει για το χειρουργείο της ενώ χαρακτηρίζει όσους έβγαλαν την καταγγελία του ΠΣΑΠΠ ως «εγωιστές θυμωμένους συνδικαλιστές» και κλείνει γράφοντας «ντροπή σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη  για τα όσα έχουν δημοσιευτεί σχετικά με αθλήτρια του Συλλόγου:

«Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, δηλώνουμε ότι όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ είναι απολύτως ψευδή και ζητάμε να ανακληθούν άμεσα

Ενώ είχε κανονιστεί η συγκεκριμένη αθλήτρια να χειρουργηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, εκείνη επέλεξε να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ενημερωθεί από πριν ο Σύλλογος για το κόστος. Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε για ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο δήθεν οφείλαμε και πιεστικά απαιτούσε το ιατρικό κέντρο από τον Σύλλογο μας, με τον οποίο ουδέποτε συνεβλήθη. Η ανακοίνωση του παραπληροφορημένου ΠΣΑΠΠ επιχειρεί εκβιαστικά να μας αναγκάσει να καταβάλουμε χρήματα που δεν οφείλουμε. Παρέχει κακές υπηρεσίες και στην αθλήτρια και στον αθλητισμό. Ο Εργοτέλης είναι υπόδειγμα ευαισθησίας και σύνεσης, γι αυτό κάποιοι εγωιστές θυμωμένοι συνδικαλιστές θα πρέπει να ερευνούν και να σκέφτονται πριν βγάλουν ανακοίνωση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News