Ηρόδοτος: Πάει για Γ’ Εθνική με Παπαματθαιάκη στον πάγκο!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Πάει για Γ’ Εθνική με Παπαματθαιάκη στον πάγκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομικές ενέργειες για να αγωνιστεί κανονικά στην Γ’ Εθνική μετά την αποχώρησή του από την Super League 2 κάνει ο Ηρόδοτος ενώ η διοίκηση του Ερασιτέχνη, που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της ομάδας, κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με τον προπονητή Μανόλη Παπαματθαιάκη! Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου αναφέρει τα εξής:

«Μετά από έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας κ. Φωτακη Εμμανουήλ, η ομάδα μας να μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Παράλληλα σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου είχε συνάντηση με τον γνωστό προπονητή κ. Παπαματθαίακη Εμμανουήλ όπου και συζητήθηκε το πλάνο της διοίκησης και το ενδεχόμενο συνεργασίας, να σημειωθεί ότι οι απόψεις της διοίκησης για τον νέο σχεδιασμό του συλλόγου και οι απόψεις του κ. Παπαμανθαιάκη είναι απόλυτα ταυτόσημες και συγκλίνουν στον απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News