Η ΕΠΣΗ και όλα τα σωματεία στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη

Ποδόσφαιρο
Η ΕΠΣΗ και όλα τα σωματεία στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο από τη στιγμή που ο Πόρος έκανε έκκληση για αίμα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας του προέδρου του Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Άμεσα η ΕΠΣΗ, τα σωματεία του Ηρακλείου αλλά και από την υπόλοιπη Κρήτη εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον κ. Ασσαργιωτάκη και καλούν όλους να σταθούν δίπλα στον έμπειρο παράγοντα.

Η ΕΠΣΗ σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Μετά από πρόταση του αναπληρωτή προέδρου κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και της προέδρου της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Εμμανουέλας Φοινοκαλιώτη προς την Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, αποφασίστηκε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ να προσφέρουν στην αιμοδοσία για τον πρόεδρο του Α.Ο. Πόρου κ. Γιάννη Ασσαργιωτάκη, έχοντας επείγουσα ανάγκη.

Η ΕΠΣΗ καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές και όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία του νομού Ηρακλείου να βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα ζωής που δίνει ο κ. Ασσαργιωτάκης προσφέροντας αίμα.

Όλοι μπορούν να δώσουν αίμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από την Παρασκευή 19 Μαΐου και καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η συγκέντρωση του αίματος θα γίνεται από το Βενιζέλειο νοσοκομείο  στο ονοματεπώνυμο Ασσαργιωτάκης Ιωάννης του Ιδομενέα για την κλινική "Ασκληπιείο" στην οδό Ζωγράφου 8 στο κέντρο του Ηρακλείου.

Αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του προέδρου του Πόρου και την κλινική "Ασκληπιείο" στο κέντρο του Ηρακλείου θα μπορεί να προσφέρουν αίμα και όσοι είναι εκτός Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News