ΕΠΣΗ: Τρελάθηκαν με την Μικτή Νίκος Τζώρτζογλου και διοικούντες!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Τρελάθηκαν με την Μικτή Νίκος Τζώρτζογλου και διοικούντες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προημιτελικός της ΕΠΣΗ στο Ατσαλένιο με την Λάρισα έφερε πολύ κόσμο από το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο στο γήπεδο και ήταν πράγματι υπέροχη η συμπαράσταση στα παιδιά του Ηρακλείου για να φτάσουν στην πρόκριση.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν τα παιδιά της Μικτής απείχαν μια ανάσα από τον στόχο της, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ήταν ο πρώτος που σηκώθηκε όρθιος και ξεσήκωσε την κερκίδα, φωνάζοντας «Ηράκλειο-Ηράκλειο».

Στο Ατσαλένιο ήταν και σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣΗ, με τον Βαγγέλη Παπαγγελή να ζει το παιχνίδι από τον πάγκο, ενώ από την κερκίδα παρακολούθησαν το ματς μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης οι Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, Βαγγέλης Πετούσης, Γιάννης Δροσίτης, Γιώργος Φανουράκης, Κώστας Μπουνάκης, Παναγιώτης Φρυσούλης.

Όλοι μετά το παιχνίδι έτρεξαν να συγχαρούν στα παιδιά ενώ ο… χαμός έγινε μετά στα αποδυτήρια, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς και το… μπουγέλο των ποδοσφαιριστών!

Πολύ όμορφες στιγμές για την Μικτή ΕΠΣΗ που τις έχει ξαναζήσει κατά το παρελθόν αλλά είναι η πρώτη φορά που βίωσε μια τόσο μεγάλη πρόκριση μέσα στην έδρα της, μαζί με τον κόσμο του Ηρακλείου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News