Τελικός: Από 20 μόνο προσκλήσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
Τελικός: Από 20 μόνο προσκλήσεις σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς οπαδούς αλλά και χωρίς μαθητές θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με την Αστυνομία να είναι κατηγορηματικά αρνητική στο αίτημα των ομάδων για παρουσία έστω και περιορισμένου αριθμού οπαδών.

Αντ' αυτού θα δοθούν από 20 ονομαστικές ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ. Επιπλέον, η αστυνομία και η ΕΠΟ αρνήθηκαν και την παρουσία μαθητών, τονίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω των συνοδών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεσμεύθηκαν να προχωρήσουν στην έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σύσκεψη για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η σύσκεψη έγινε υπό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης 20:30 κεκλεισμένων των θυρών.

• Θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις ως εξής: 20 για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, 20 για το Διοικητικό Συμβούλιο της κάθε ομάδας και 50 για τους χορηγούς της Ομοσπονδίας.

• Η Ελληνική Αστυνομία απέρριψε το αίτημα της ΕΠΟ για χορήγηση ονομαστικών διαπιστεύσεων στους προέδρους και τους γενικούς γραμματείς των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

• Η Αστυνομία ενημέρωσε ότι θα ζητήσει την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων στην πόλη του Βόλου και την εγκατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News