Εκλογές στις 29 Μαϊου στον Γ.Σ. Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Εκλογές στις 29 Μαϊου στον Γ.Σ. Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εβδομάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές, στον Γ.Σ. Εργοτέλης ετοιμάζονται να στήσουν και τις δικές τους κάλπες!

Όπως ανακοίνωσε ήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Στειακάκης, στις 29 Μαϊου ημέρα Δευτέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη, με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ο κ. Στειακάκης έχει εδώ και αρκετό καιρό επισημοποιήσει την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος άρα με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Εργοτέλης θα πορευτεί με νέο πρόεδρο μετά τις εκλογές της 29ης Μαϊου.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει κάποιες διοικητικές ζυμώσεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά φαίνεται ότι τώρα υπάρχει στασιμότητα. Μένει να δούμε αν η επισημοποίηση της ημέρας των εκλογών θα φέρει αναθέρμανση στο διοικητικό ενδιαφέρον για τον Γ.Σ. Εργοτέλης.

Ο κ. Στειακάκης αναφέρει σε σχετική δήλωση:

«Στις 29 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου ενόψει της λήξης της θητείας αυτού του διοικητικού συμβουλίου. Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τριετίας και στη συνέχεια θα διενεργηθούν εκλογές. Θα γίνει σχετική επίσημη ενημέρωση και πρόσκληση των μελών του συλλόγου στη γενική γενική συνέλευση, όπως ο νόμος ορίζει.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξουν το ενδιαφέρον τους όλοι όσοι αγαπούν τον Σύλλογο και επιθυμούν να ασχοληθούν με την διοίκηση του. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται όπως θα αναφέρεται στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί. Πιστεύω ακράδαντα ότι η επόμενη διοίκηση θα είναι καλύτερη και με περισσότερες δυνάμεις»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News