Γιούχτας: Συγχαίρει τον ΠΟΑ και ευχαριστεί τα σωματεία της Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Συγχαίρει τον ΠΟΑ και ευχαριστεί τα σωματεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος βρίσκει άπαντες στον Γιούχτα δικαιωμένους και πανέτοιμους να διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 2 στην υψηλών απαιτήσεων διαδικασία των μπαράζ πρωταθλητών.

Τα συγχαρητήρια από ομάδες και φορείς προς την ομάδα των Αρχανών είναι δεκάδες.

Ωστόσο και οι Αρχανιώτες από την πλευρά τους συνεχάρησαν ένα άλλο ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου, τον ΠΟΑ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΞ.

Ο Γιούχτας αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. ΓΙΟΥΧΤΑΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές μας προς την Διοίκηση , την ομάδα και τον κόσμο του Π.Ο. Ατσαλένιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για τους αγώνες ανόδου στην Γ Εθνική κατηγορία που ακολουθούν .

Ο ΠΟΑ ένα εξίσου ιστορικό και προσφυγικό σωματείο που από το 1951 διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο στον τόπο μας , αξίζει μια θέση στην Εθνική κατηγορία και το ευχόμαστε ολόψυχα .

Καλή επιτυχία. !!!

Παράλληλα εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς όλα τα σωματεία της Κρήτης που είτε δια ζώσης είτε με μηνύματα και αλληλογραφία , επικοινώνησαν μαζί μας από χθες κιόλας και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά μας για την επιτυχία του ΓΙΟΥΧΤΑ αλλά και για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν για την άνοδό μας στην Β Εθνική Κατηγορία. Τους ευχαριστούμε όλους και όλοι μαζί θα βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι ώστε το ποδόσφαιρο στην Κρήτη να πάει ένα ακόμη βήμα μπροστά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News