Διαφημίζουν το ποδοσφαιρικό και μικρασιατικό Ηράκλειο φιλικά σαν αυτό του Σαββάτου στο Ατσαλένιο...

Ποδόσφαιρο
Διαφημίζουν το ποδοσφαιρικό και μικρασιατικό Ηράκλειο φιλικά σαν αυτό του Σαββάτου στο Ατσαλένιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρα η Κρήτη δεν έχει ανάγκη την ιδιαίτερη προβολή για να έχει τουρισμό. Ωστόσο...εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Να μου επιτρέψετε να γράψω πως φιλικά παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου (σέντρα στις 20.00) στο Ατσαλένιο διαφημίζουν τη μεγαλόνησο και όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο...

Αλλά εγώ θα σταθώ στο ποδοσφαιρικό. Μια ολόκληρη ομάδα παλαιμάχων από τη Νέα Αρτάκη Ευβοίας και με τη συνοδεία αρκετών φίλων τους ταξιδεύουν σήμερα για το Ηράκλειο με αφορμή το σαββατιάτικο παιχνίδι με τους παλαίμαχους του ΠΟΑ στο γήπεδο του προσφυγικού προαστίου. Θα γίνει σύνδεση μιας προσφυγούπολης του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της χώρας (Νέα Αρτάκη) με ένα προάστιο με έντονο άρωμα Μικρασίας και αν μη τι άλλο αυτή η σύνδεση οφείλεται στο ποδόσφαιρο.

Σε μια δύσκολη εποχή ομολογουμένως το σαββατιάτικο φιλικό τιμάει το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αλλά και το μικρασιατικό στοιχείο της πόλης ενώ η αποστολή της Νέας Αρτάκης που θα βρεθεί για ένα τετραήμερο στην Κρήτη επιστρέφοντας στη βάση της είμαι βέβαιος θα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοξενία που θα βιώσει!

Περιμένουμε με χαρά λοιπόν την αποστολή από τη Νέα Αρτάκη Ευβοίας για να ανταμώσουν προσφυγιά με προσφυγιά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News