Μάσα στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι: «Αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα»

Ποδόσφαιρο
Μάσα στο φύλλο αγώνος του ντέρμπι: «Αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέχεια στα πειθαρχικά όργανα θα έχει το χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με το φύλλο αγώνος να «καίει» τους γηπεδούχους.

Ο Ιταλός διαιτητής, Ντάβιντε Μάσα έγραψε μεταξύ άλλων ότι ενώ ήταν στη φυσούνα αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα, χωρίς όμως να αναγνωρίσει από ποιον.

Παράλληλα αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, με την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ιταλός διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα:

Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 57' διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR. Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 90' ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.

Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6' αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον. Καμία άλλη παρατήρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News