ΕΠΟ: «Βάσει προκήρυξης ο τελικός στον Βόλο»

Ποδόσφαιρο
ΕΠΟ: «Βάσει προκήρυξης ο τελικός στον Βόλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει ότι βάσει προκήρυξης ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και μένει να συμφωνηθούν οι προϋποθέσεις με τον Δήμο Βόλου και την αστυνομία.

Όπως εξηγεί η Ομοσπονδια, αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει στείλει επιστολή στο ΟΑΚΑ, που θα εξεταστεί μόνο εφόσον συναινέσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γι' αυτό, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει οφειλές προς το Στάδιο από τον περσινό τελικό.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.

  1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.
  1. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
  1. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023
  1. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.
  1. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.
  1. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News