ΠΑΟΚ: Φιλοξενούμενη του Πλούταρχου στο Τυμπάκι η Μαρία Γκοντσάρεβα!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Φιλοξενούμενη του Πλούταρχου στο Τυμπάκι η Μαρία Γκοντσάρεβα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια υψηλή παραγοντική παρουσία έκανε Πάσχα στο Τυμπάκι, απολαμβάνοντας την υπέροχη φιλοξενία του Πλούταρχου και όλης της οικογένειας Κουτεντάκη!

Πρόκειται για το κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, την Μαρία Γκοντσάρεβα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram...

H Μαρία Γκοντσάρεβα πέρασε τις Άγιες Μέρες που διανύουμε στην Κρήτη, ήταν το προηγούμενο διάστημα στα Χανιά και χθες έζησε ένα μοναδικό Πάσχα μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις, και όλη την οικογένεια.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται οι ισχυροί δεσμοί του Πλούταρχου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όντας σύντεκνος με τον Μάκη Γκαγκάτση και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού, με την παρουσία της κ. Γκοντσάρεβα στο Τυμπάκι να λέει πολλά!

Μάλιστα, η κ. Γκοντσάρεβα ήταν μαζί με πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος, όπως αποτυπώνεται και στις δημοσιεύσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, με video και φωτογραφίες από την φιλοξενία του Πλούταρχου και το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι που στήθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News