Οριστικό «όχι» Μπέου για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό

Ποδόσφαιρο
Οριστικό «όχι» Μπέου για τον τελικό στο Πανθεσσαλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αρνητική εξέλιξη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αφού και το Πανθεσσαλικό Στάδιο βγαίνει οριστικά εκτός κάδρου! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος αναφέρει πως μετά από εκτενή διαβούλευση με τους φορείς της πόλης, πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο τελικός, καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια.

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Μπέος είχε θέσει κάποιες προϋποθέσεις προκειμένου να συναινέσει στη διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

"Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News