Επίσημα νέος προπονητής των Χανίων ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ποδόσφαιρο
Επίσημα νέος προπονητής των Χανίων ο Γιάννης Ταουσιάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την ομάδα μετά το Πάσχα

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής των Χανίων, με την συμφωνία να ανακοινώνεται σήμερα από την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα αναλάβει καθήκοντά στις 20 Απριλίου, όμως είναι κοντά στην ομάδα ενώ είχε πάει την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάτρα και είχε παρακολουθήσει το ματς των Χανίων με την Παναχαϊκή. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, με βλέμμα στο παρόν και κυρίως στο μέλλον, πιστή στο διετές πλάνο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την τρέχουσα καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρακολούθησε από κοντά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας καθώς και μία πρώτη συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο, με τα μέλη του οποίου βρίσκεται έκτοτε σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται στα Χανιά μετά το Πάσχα, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου στις 20 Απρίλη να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και να παρουσιαστεί επισήμως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News