Νέοι Αλμυρού για διαιτησία: "Μηδέν σεβασμός, 100% προκλητικότητα"

Ποδόσφαιρο
Νέοι Αλμυρού για διαιτησία: "Μηδέν σεβασμός, 100% προκλητικότητα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στους Νέους Αλμυρού για τη διαιτησία, με το ποτήρι της αγανάκτηση να… ξεχειλίζει στο χθεσινό παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα. Το σωματείο του Γαζίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αναφέροντας τα εξής:

«Το Δ.Σ. των Νέων Αλμυρού εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή του για τα συνεχιζόμενα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα λάθη, τα περισσότερα εξόφθαλμα, που επιβεβαιώνουν ότι το επίπεδο της διαιτησίας είναι πολύ χαμηλό αφού πολλοί διαιτητές δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά των κανονισμών, αλλά για εμάς ως σωματείο υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι διαιτητές.

Μηδέν σεβασμός, μηδέν ήθος, μηδέν προστασία στην ευγενής άμιλλα που πρέπει να μας διέπει όλους. Αντίθετα στοιχεία όπως η προκλητικότητα και η ειρωνεία αγγίζουν το 100%!

Περιττό να πούμε βέβαια ότι ως Νέοι Αλμυρού ζητούμε την εξαίρεση των κ. Γαρεφαλάκη και Γιγουρτσή από όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και απ’ όλα τα παιχνίδια των αναπτυξιακών μας ομάδων!

Ας προβληματιστούν οι υπεύθυνοι πως είναι δυνατόν μια ομάδα που πήρε πέρυσι το Κύπελλο Ήθους, όπως οι Νέοι Αλμυρού, να δημιουργείται αυτή η εις βάρος της κατάστασης και όλα αυτά λόγω της συμπεριφοράς και της προκλητικότητας των διαιτητών, που προσπαθούν με άλλους τρόπους να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News