Δικαιώθηκε ο Ηρόδοτος και επανορίζεται το ματς με ΑΕΚ Β’

Ποδόσφαιρο
Δικαιώθηκε ο Ηρόδοτος και επανορίζεται το ματς με ΑΕΚ Β’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει ξανά στην σέντρα τις δύο ομάδες

Ηρόδοτος και ΑΕΚ Β’ θα αγωνιστούν τελικά στην Νέα Αλικαρνασσό, με τους «κυανόλευκους» να δικαιώνονται στην έφεση που είχαν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία έχαναν το ματς στα χαρτιά

Όπως αποφασίστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, θα πρέπει να επανοριστεί το παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου που δεν διεξήχθη γιατί ο Ηρόδοτος δεν συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών, λόγω νοσηλείας εννέα εξ αυτών με γαστρεντερίτιδα και είχε παραταχτεί με μόλις έξι ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

"Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση του Ηροδότου κατά της υπ’ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2, ως προς τις χρηματικές ποινές. Δέχτηκε, κατά τα λοιπά, τυπικά και κατ’ ουσίαν, την έφεση κατά της υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2.

Μεταρρύθμισε την υπ΄ αριθ. 48/14-2-2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 2. Απάλλαξε την εκκαλούσα Π.Α.Ε με την επωνυμία «Π.Α.Σ.Α Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ» από την επιβληθείσα πειθαρχική ποινή της απώλειας με τέρματα 0-3 του επίδικου αγώνα μεταξύ της ομάδας της «ΠΑΕ ΑΕΚ Β΄» και της ομάδας της εκκαλούσης που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7-1-2023 και ώρα 14:45 στο γήπεδο «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ» (Ηράκλειο Κρήτης) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3.ΙΙ.α του ΚΑΠ/ΕΠΟ 2022, ο οποίος (ως άνω αγώνας) πρέπει να επανορισθεί να διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α' του ΚΑΠ/ ΕΠΟ 2022".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News